VINYETS MOLI-VELL 3-3 BENJAMÍ A

 

Partit que disputem contra un rival molt directe del nostre nivell (només a dos punts per sota).
La primera part comencem molt adormits i en el minut 8 ens fan el primer gol 1 – 0 en una jugada on un dels jugadors rival rep una passada en profunditat i col·loca la pilota entre mig de les cames del nostre porter.
En la segona part no hi han gaires canvis i el nostre joc segueix espès… Només començar ens fan el segon gol i ens situem en un 2 – 0. Just abans d’acabar el segon temps, el Biel desde la banda esquerre fa un xut creuat i situa el marcador 2 – 1.
En el tercer temps comencem a jugar millor i en aquesta ocasió som nosaltres els que aconseguim empatar el partit 2 – 2 gràcies a una jugada i perfecte definició de Pau Casado. Ens dura poc l’alegria ja que als dos minuts, un dels rivals ens fa un gol amb un xut molt potent desde molt lluny on en Tom no pot fer res per aturar la pilota, això és el 3 – 2.
L’últim quart crec que ha sigut el millor per part nostra. Hem sortit amb més ganes i a guanyar el partit. En una jugada molt bona on en hem mogut la pilota d’un costat a l’altre, marquem l’últim gol del partit 3 – 3 realitzant una paret Biel – Joaquim – Biel on aquest defineix amb un gran xut per dalt.
Partit finalment molt intens i macu per als espectadors on segur que han disfrutat i han patit a la vegada.
Destacaria l’actitud de tots els jugadors l’últim temps, però els partits tenen quatre parts i s’han de lluitar totes amb la mateixa intensitat.
FORÇA SANT JUST!!!