VINYETS MOLI-VELL 2-3 ALEVÍ

 

Mes que merescuda victoria per un equip que s’ho mereixia. Partit contra un rival de mitja tabla baixa, que despres de conseguir un empat amb el tercer es presentaba com un repte per poder perfi guanyar. Comencem molt be, ordenats enrere i controlant el partit, inclus tenint les ocasions mes clares. La segona part comença igual, i tot i dominar el partit i perdonar, el rival s’adelanta amb un gol olimpic de corner, corner que no era (jo que estaba a la grada just devant ho he vist be). Tot i aixo, seguim tenint ocasions ara ja mes desordenats darrera, el que permet que el rival tambe ataqui mes
A la tercera part marquem nomes començar despres fun gran xut de iker amb el porter seu descolocat, i aixi, i ara ja amb ocasions clares per els dos equips, arribem al ultim quart. En aquest darrer quart comencem malament, ja que el rival marca el 2-1, pero la reaccio es rapida i Adri, despres de molta mala sort durant tot el partit, aconsegueix empatar el partit. A partir d’aqui partit de tu a tu amb un domini per part nostre que acaba veientse reflectit en el gol de gerard al minut 59, i que acaba donantnos la 1ra victoria.

Destar Adri per el seu esforç i per no venirse abaix tot i fallar ocasions fins aconseguir marcant, i tambe a Gerard Prunera per seguir millorant com a central i tornar a deixar la porteria a 0 les dues parts que ha jugat.