PREBENJAMÍ B 8-1 SPORTING GAVA

Victòria molt important i treballada que ens fa veure que quan s’entrena bé es juga bé i avui ho hem demostrat.

1a Part: Comencem el partit més endollats que mai i als 3 minuts arriba el primer d’en Manuel.
El gol no ens fa confiar-nos i seguim igual de concentrats, mostrant superioritat sobre el rival. Minuts després una pilota que quedava morta a l’àrea i un rebot acaben a peus d’en Max, que no dubta en xutar i marca el segon.
Al final de la primera part, després d’una gran contra i combinació amb en Manuel, en Pol i en Max, acabem amb gol d’en Pol.

2a Part: Surt en Jaime que venia també de doblar amb l’A i juntament amb Manuel i Max acabem fent el 4-0.
Després obtenim un altre gol d’en Jaime amb una gran jugada individual i el segon d’en Manuel, pero just abans d’acabar la segona part en un córner el rival marca fent així el 6-1.

3a Part: Amb el resultat molt a favor nostre, decidim intentar sortir jugant i surt bastant bé, amb vàries arribades al camp contrari, però només podem finalitzar una que ha acabat amb gol d’en Max Tuero.

4a Part: en la 4a l’equip ha sortit més relaxat, i el cansanci dels jugadors que havien jugat abans amb l’altre equip es comença a notar més, però a la meitat de la part en Manuel fa el 3r i últim gol del partit.

Destacar en Manuel, que encara que sigui dels més petits, ha sabut portar l’equip i mostrar-nos a tots el gran nivell que te.
També destacar en Pol pel seu gol i la seva gran feina defensiva.
Com sempre agraïr a Julen i Jaime que fan l’esforç de doblar per poder completar i ajudar a l’equip.
Ara a seguir així🔝👍🏻