PREBENJAMÍ B 6-2 AT.SANT JUST

Tocava dervi que hem afrontat amb moltes ganes i il•lusió.

1a Part: ens ha costat molt obrir el marcador, vàries oportunitats nostres com del rival, però que la sort i el nostre porter Aleix van fer que acabessim la primera part 0-0.

2a Part: En aquesta part hem intentat un joc més ofensiu, buscant pilotes llargues pel Biel, que en una d’elles faria el 1r gol.
A partir d’aquest gol tot ha sigut més fluit i marca el segon també, marxant així al descans amb un tranquil 2-0.

3a Part: Seguim apretant i presionant al rival i en una pressió a porteria obtenim el 3r gol del Biel també.
Desprès d’aquest últim gol ens hem relaxat i encaixem un gol del rival, però just abans d’acabar la part, Julen fa el 4t gol amb un gran xut per poder anar tranquils al final del partit.

4a Part: Comencem la última part marcant a l’instant de començar, amb una gran jugada col•lectiva que Manuel, sempre col•locat on ha d’estar, envia la pilota fins al final de la xarxa.
En una contra l’Athletic marca el seu segon gol posant el marcador 5-2, però just abans d’acabar Manuel en una gran jugada individual finalitza el partit amb un últim gol que deixa el definitiu 6-2.

Gran partit d’aquest Prebenjamí, la millora desde principi de temporada és clara, igual que el desenvolupament futbolístic individual de cada nen💪🏼.
Destacar al Biel pel hat-trick i per obrir el marcador, i al Manuel que va agafant el rol de golejador que tant necessitavem.
Força St just💛💙💛