PREBENJAMÍ B 6-0 SPORTING GAVA

 

Comencem el partit amb només 7 jugadors però de manera dominant encara que ens ha costat obrir el marcador.

1a Part: Comencem el partit molt bé, col•locats , organitzats i jugant, però sense gaires ocasions. Al final de la primera part Dídac fa la primera amenaça de cara a porteria, però que el porter rival salva.

2a Part: La segona part ha sigut un resum de la primera, moltes ocasions, sense perill del rival. Però just abans d’acabar la part, en una jugada de l’equip Julen acaba fent el 1r.

3a Part: Desprès del 1r gol l’equip es tranquilitza més i les coses surten millor, jugant amb molta tranquil•litat i fent vàries jugades, de les quals 2 acaben en gols de Dídac i Max C.

4a Part: A aquesta part, desprès d’alguns experiments en les posicions, que ens han sortit molt bé, arriben els darrers 3 gols, un còrner de Max C que sense voler toca el rival i acaba en gol, un gol de Pol i un últim de Julen.

Gran partit d’aquest Pb que segueix invicte en la nova lliga i que cada cop va progressant més💪🏼.
Avui hem de destacar i felicitar a Diego, que sent dels més petits, ha fet un gran treball de defensa, tallant cada jugada i fent la seva funció a la perfecció, amb vàries ocasions encara que per llàstima cap hagi entrat!

Ara a seguir treballant, FORÇA ST JUST💛💙💛