PREBENJAMÍ B 4-2 MARIANAO POBLET

 

Ens enfrontabem al Mariano, sabent la dificultat que podía suposar.

1a Part: Part aburrida, pocs xuts tan nostres com del rival, i on acabariem 0-0 amb un xut per cada equip.

2a Part: Aquí comencem a despertar i dominar, xutem més, i al final arriba el primer gol de Biel desprès de que al porter se li escapés de las mans.
A partir de aquí ens confiem i començem a jugar de forma individual, oblidant que som un equip. I entre regat i regat començem a fallar jugades i perdre pilotas, pero per sort en una jugada de Dídac i Manuel, arribaria el 2n gol.

3a Part: Aquí ja despertariem del tot, i començariem a moure més la pilota com sabem, arribant varis cops, però com sempre perdonat en el 1 contra 1 amb el porter.
Una falta llunyana del rival i una errada defensiva posarien al marcador 2-2, però nosaltres seguiriem intentan-ho.

4a Part: Ens centrem en el partit, i nomès començar la part, en una gran jugada col.lectiva on Max Cardona sería el motor de la jugada, Biel posaria el 3-2.
Desprès del gol el rival s’enfonsa més i nosaltres aprofitem per dominar, però tot i això tindriem un parell de sustos que el nostre porter Aleix solucionaría.
El últim gol sería al final del partit, en una falta que Max Cardona transformaría, com sempre, de manera imparable.

Hem de seguir en la línea de jugar com un equip, com portabem fent els últims messos, i deixar de intentar regatejar a tot instant.
Destacar a Diego, que com sempre impecable a la defensa, també per a ser dels pocs que ha jugat en equip, i no al individualisme.
I també destacar a Max Cardona, que a partir de la 2a Part a sigut el motor del equip, i que quan ha deixat els regats ha vist que te capacitat per fer moure al equip sencer.
Força st just!!💛💙💛