PªBLAUGRA VALLIRANA 6-2 ALEVÍ B

 

Partit contra un rival directe que afrentem amb moltes baixes, arribem al camp amb 6 jugadors y sense porter.
Ens trobem devant un equip amb molts cambis que decideix jugar amb 7 i sens fa IMPOSIBLE poder fer res.

1er cuart: sortim frescos i activats on esta igualat pero es van notant el jugador de més amb superioritat constant de 2c1 per bandes.

2n cuart: es va notantcel cansanci i ens comencem a veure superats, encaixem 2 gols que no ens baixen les esperances ni l’intensitat.

3r cuart: en aquesta part ja es noten els 2 cuarts passats a maxima intensitat i ells amb un jugador extra i 3 recambis en segueixen atacant i encaixem dos gols més

4rt cuart: en aquest cuart ja estavem fossos i la calor no ajudaba. Llavors el Gorka es quan no pot seguir, es comença a marejar i decideixo que se senti a la banqueta. Sortim amb 5 (4 + porter) i ells despres de veure aixo també treuren a 2 acabant el partit a F5 i desde aqui fins el final marquem 2 gols i n’encaixem 2 més. Pero n’estar clar que si haguesim estat amb plantilla de F7 o plantilla completa “otro gallo huviera cantado”.

Gols: Pol (2)

Partit on em lluitat com autentics guerrer i han acabat cansats com mai, una llastima no haver pugut treure res més i impotencia de veure les jugades morir a tres cuarts. Ells han fet el seu partit i han aconseguit els seus 3 punts que eren sense lloc a dubte el seu principal objectiu. Toca seguir traballant.

Fora de cronica volia destacar una acció que m’ha sobtat i m’ha posat la pell de gallina (tot s’ha de dir) i el fet es que durant mig partit, en una disputa de pilota un jugador rival es fa força mal, el arbitre deixa seguir ja que no era falta, i en Lluc encara estant en zona casi 3/4 i amb una jugada que prosperava i podia arribar a alguna cosa més, decideix parar i tirar la pilota fora a la banda sense ningú dirli res. Aixo m’ha fet replantajar-me coses ja que normalment som els entrenadors qui els hi diem al jugadors que la tirin fora perque es cuidi al rival i al Lluc li a sortit del cor i tota la grada a aplaudit com su mereix. Crec que es la primera vegada que veig a un jugador que sense el arbitre dir res o algun entrenador i ningú decideix tenir una acció de fairplay amb el rival . Chapó 🎩