PªBARC.SANT VICENÇ 5-3 PREBENJAMÍ B

 

Partit on hem après que a vegades el futbol és injust i no hi podem fer res.

Arribavem al partit amb una gran ratxa de victorias i primers de lliga, però sabent que seria un partit difícil, contra el 3r classificat, i on la injustícia i la empanada ens faria perdre el partit, el rival és presentaria amb 6 nens de reserva, dels quals 5, el període de Pre-Benjamí l’havien finalitzat fa un parell d’anys…
I on les decisió arbitrals tampoc acompanyarien.

1a Part: Comencem empanats i ens passa factura. El rival comença dominant, però gràcies ala impecable feina defensiva de Diego i d’Aleix a la porteria aguantaríem 0-0 fins a la meitat de la primera part, però en una jugada del rival faria el 1-0.

2a Part: L’equip comença a despertar i comencem a fer mal per la banda de Julen, amb varies ocasions i en una d’elles en unes mans clares el árbitre pintaría penal, que Julen transformaria d’una manera impecable.
La defensa en aquesta part baixaria el nivell, deixant tota l’estona al seu davanter sol, i regalant ocasions, i en una d’elles arribaria el 2-1 que posaria al rival per endavant en el marcador.
En aquesta part sortirien els 4 nens més grans, d’edat i físicament, i on entraria la por al cos als Pre-benjamins nostres més petits.

3a Part: Rebem patades per tot arreu, i trepitjades, on l’arbitre no xiularia ninguna. En aquesta part, un altre cop en una pilota a l’espai arribaria el 3r i 4t gol, 4-1. Però just abans d’acabar, en un córner Manuel remataria fent el 4-2 i tornar l’esperança.

4a Part: Sortim més endollats, i amb la idea de que aquest partit era nostre i s’havia de guanyar, i en una contra nostre acabaria en una clara falta a Max C a la frontal de l’àrea, com a ell li agraden, i que sense tremolar, clavaria al fons de la xarxa posant a l’equip 4-3, però un altre cop en 2 pilotes a l’espai el rival faria dos gols, que serien el final del partit.

Partit dur per a tots, per reflexionar i per començar més concentrats els partits. Però tot i això hem plantat cara a un equip superior d’edat i físicament.
Força St Just💛💙💛