F.U.E.CORNELLA 3-5 BENJAMÍ “A”

 

Gran partit el disputat aquest matí al Mpal. de Cornellà, sobre tot al darrer quart…
Els primers 12 minuts acaben 0-1 a favor nostre gràcies a un gol de Roger al minut 7. Aquest quart hem jugat prou bé, bens situats al camp i sense donar facilitats al rival.
Al segon quart hem tornat a cometre errors i això ho ha aprofitat el rival per igualar el marcador.
El tercer quart es una continuació de
l anterior, igual de adormits, sense intensitat i donant moltes facilitats al rival. Acaba aquest període amb un 3-2 molt inquietant. Fabio fa el segon gol nostre.
Per sort, i, gràcies als nostres jugadors, a
l últim quart traiem
el nostre millor futbol.
Pressió ben feta per tots, intensitat, i ganes de GUANYAR. Roger marca dos gols i Biel un altre. Ha estat un quart brutal de joc i de molt clares ocasions de fer gols. Com se sol dir hem fet internacional a
l Alvaro, porter rival. Ha jugat molt bé i sens dubte ha estat el jugador del partit, gran porter i moltes i molt bones aturades 👏🏻👏🏻
Per part nostre volem destacar a Roger, gols, sacrifici, entrega, lluita…i molt més. Martí també mereix ser destacat, gran feina al mig camp i ens dóna molt equilibri.
Biel ha estat sens dubte el jugador de la temporada. Tot ho fa bé…treu de porta, corners, comença jugades, les finalitza, lluita, entrega, jugador que fa vestuari….té un gran futur i ha estat molt fàcil treballar amb ell.
Màxim golejador de
l equip i DEL GRUP AMB 59 GOLS….
F E L I C I T A T S
B I E L. Per aconseguir aquests gols també han donat un cop de mà…….
TOM, PAU V., ARNAU,
CRISTIAN, LLUIS, MARTÍ, JOAQUIM,
ROGER, FABIO, PAU C.
Hem estat capaços de superar la gran temporada de l any passat…també les mares, pares, àvies, avis, germanes, germans, etc i heu donat una bona ajuda i això és d agrair.
Els tres tècnis us donem les gràcies a tots i al club per confiar en en nosaltres i en la nostra bona voluntat per intentar donar un cop de mà als vostres fills en aquest extraordinari esport, el FUTBOL.
Esperem amb moltes ganes la propera temporada….