F.U.E.CORNELLA 3-4 BENJAMÍ C

 

Partit prou dolent el que s’ha jugat aquesta tarda al Municipal de Cornellà.
Hem sortit al camp poc concentrats, motivats, sense ritme, etc.
Prova d’això és que ens han fet el primer gol al minut 1, regal nostre, i per sort al minut 5 Fabio a empatat en una rematada d’oportunisme des de dins de l’àrea petita.
El segon quart ha continuat la mateixa dinàmica de joc dolent nostre i al tercer minut un altre regal permet al rival tornar-se a avançar al marcador. Al minut 8 Pere de falta des de fora de l’àrea l’empat col.locant molt bé la pilota per l’esquadra esquerra del porter. Així acaba el primer temps. Hem millorat una miqueta el joc i hem tingut alguna clara ocasió per fer més gols.
El tercer quart no es juga res. Moltes interrupcions de joc, per lesions, perdudes de temps, etc i el temps que s’ha jugat el partit ha estat molt travat. Al minut 11 ens fan el tercer gol gràcies a un penal que fem.
A l’últim quart sembla que despertem. Començem a jugar la pilota, es fa bé la pressió i tenim més ocasions clares de gol. El rival molt tancat i sense opcions per sortir a la contra.
Al minut 7 Max fa l’empat en una bona jugada de combinació del nostre equip. A falta d’un minut i de falta de fora de l’àrea, Pere torna a marcar posant la pilota enganxada al travesser. Es fa justicia, ja que tot i que avui no hem jugat gairabé a res, hem estat més superiors al rival i hem intentat proposar alguna cosa. El rival d’avui ha aprofitat les nostres concessions i poca cosa més.
Hem d’intentar oblidar el partit d’avui i tornar a la dinàmica de proposar jugar a futbol. Avui també hem d’prendre dels errors per seguir millorant.
Gràcies a les famílies per l’esforç de venir avui.
Avui destacar a Max, que ha jugat tres quarts tot i tenir una capsulitis al dit del peu. Bona tornada de Martí R. a l’equip amb bones aturades. La resta de jugadors també han aportat avui a guanyar aquest partit.
Felicitats a tots per la treballada victòria d’aquesta tarda.
Dimarts tornem a tope als entrenaments.
FORÇA SANT JUST!!!