Èxit a la presentació del equips 2015/2016

El passat dissabte 19 de setembre, el club va fer la presentació de tots els seus equips:
Amateur A, Amateur B, Juvenil A, Juvenil B, Cadet, Infantil A, Infantil B, Aleví A, Aleví B, Aleví C, Aleví D, Benjamin A, Benjamin B, Prebenjamí A, Prebenjamí B, Promeses

En total mes de 220 jugadors i disset equips (incloent Veterans) que es podrien ampliar donat el volum d’altes que es porten fins ara.

L’acte copresentat pel vicepresident Sr. Vinardell i el conegut locutor, presentador i imitador Xavi Jimenez de Crackòvia, va estar animant des de l’inici amb la presència de més de 300 espectadors que el van seguir des de la grada.

La nova Regidora d’Esports, Carrasumada Serrano, va dedicar unes amables paraules al Club i agraïnt la tasca, especialment la femenina, de jugadors, entrenadors, famílies i personal de el Club per l’esforç en temps i dedicació als valors de l’esforç, equip i pràctica de l’esport.

L’Alcalde Josep Perpinyà, no va voler perdre l’acte i també va dedicar unes paraules a la nova Junta Directiva encapçalada pel nostre President Salvador Munné i salutació als jugadors veterans i les noves incorporacions, i es va posar a disposició del Club per “anar de la mà en la practica esportiva i portar el nom de Sant Just amb dignitat i orgull al Centenari del Club també va dedicar unes paraules posant-se a disposició del Club per a tan important esdeveniment.

Seguidament es va servir un dinar bufet, que va comptar amb la presència de més de 100 persones i que la Junta Directiva va aprofitar per explicar algunes qüestions a l’alcalde i ensenyar les quatre copes de la pretemporada:

  • Amateur: Subcampió Copa del Baix Llobregat.
  • Cadet i Aleví: 3er classificat Barcelona Cup.
  • Amateur: Campió del 1er Torneig Internacional Ciutat d’Escaldes.
  • Hamza: MVP del torneig Ciutat d’Escaldes.

 

20150924122109