ESCOLA GAVA 2-3 PREBENJAMÍ B

Avui ens desplaçavem cap a Gavà per jugar el primer partit de l’any i de la 2a fase de la lliga.

1a Part: Comencem el partit amb un domini absolut, tenint numeroses ocasions, però que no entraven.

2a Part: En la segona part obrim el marcador amb un gran robatori de Max C que fa un pase entre línies que Manuel transforma ajustada al pal.
El rival té 2 ocasions molt clares, però l’Aleix fa dos super parades i salva a l’equip.

3a Part: un error defensiu finalitza amb gol del rival i comencen els nervis, però just abans d’acabar la 3a en un embolic dins l’àrea rival i molts rebots, Julen acaba transformant en gol.

4a Part: Seguim dominant el partit i intentant jugar, tenint vàries ocasions, un pal de Jaime, un taló de Julen i uns quants xuts de Cardona, però la pilota no vol entrar, seguim amenaçant per banda, amb grans arribades de Max T, i en un mal refús i una pilota alta, el devanter del rival fa una xilena i deixa a tota la grada impactada fent aixi el 2-2 d’una manera imparable.
A falta de dos minuts per finalitzar els nervis son el protagonistes del partit, i desprès de 3 intents, a l’últim segon, Pol fa un xut desde fora que acaba amb gol i amb victoria pels grocs.

Molt difícil destacar a un únic jugador, ja que ha sigut un gran partit per part de tots, però en especial a Max C fent una gran funció defensiva i ofensiva, a Max T que com sempre ha estat impecable en defensa i avui també en atac, Aleix, com sempre demostrant el gran nivell que té amb les grans parades que ha fet.
Toca seguir treballant i seguir en aquesta línia!
Gran Sant Just💛💙💛