CASTELLDEFELS 2-3 BENJAMÍ A

 

Jugem sisè contra novè. Partit disputat per moments, però creiem que hem estat superiors al rival.
Els dos gols del Castelldefels ens els hem marcat en pròpia porta.
Per moments hem estat capaços de combinar entre nosaltres, moure la pilota amb velocitat i donar sentit al nostre joc, però això també ho barregem amb moments de molts despropòsits; passades sense sentit, intentar regatejar en zona defensiva nostra….
Ens cal buscar una mica més aquest punt de tranquilitat i saber jugar amb el marcador, no tenir sempre tanta pressa…
Avui el rival realment no ens ha xutat a porta amb pilota en joc. Tot el seu perill ens ha arribat dels corners i faltes, que fem, i que no som capaços de defensar.
Al final del primer quart perdem 1-0, gol que ve d un corner.
El segon quart finalitza 1-1, gol de Joaquim després de xutar quatre vegades a porteria…i per fi entra la pilota.
El tercer quart acaba 2-3 definitiu. Dos gols fets per Roger.
L últim quart acaba sense gols.
Jugadors del partit: Lluis, sembla que no juga, però tot ho fa bé…ens dóna moltissima seguretat defensiva i cada vegada va agafant més protagonisme a
l atac….i Roger, no només per els seus gols, també per la seva polivalència al camp. Pot jugar en qualsevol posició, no té cap problema en
fer ho i ho fa molt bé. Es dels jugadors que sempre suma i que a més fa vestuari i també es bon nano. Estem segurs que té un gran futur….
Felicitats a tots per la victòria d avui.
Volem felicitar a
l entrenador rival
d avui. Al minut 27 en un greu error del àrbitre, bot neutral, quan havia assenyalat falta al nostre favor, el rival ho aprofita per fer gol.
L àrbitre dóna el gol,
l entrenador de Castelldefels reconeix
que aquesta jugada no es correcta i ordena als seus jugadors a deixar-se marcar per tornar a deixar el partit com estava….
Sr. Mister del Castelldefels 👏🏻👏🏻. De tant en tant es veu esportivitat i cavallerositat en aquest esport que tant en agrada….

FORÇA SANT JUST!!!