BENJAMÍ A 4-1 AT.VILADECANS

 

Partit jugat entre setmana per recuperar la primera jornada que no vàrem poder disputar.

Ha estat un partit molt disputat en el que l’equip ha alternat moments de millor joc amb d’altres en que la intensitat ha caigut una mica. Tot i així tot l’equip ha demostrat el seu compromís i no han permès la reacció del rival.

El primer quart ja ha estat un avanç del que seria tot el partit. Tots dos equips jugant amb intensitat i lluitant cada pilota. Joc una mica trabat en el que hem gaudit d’alguna bona oportunitat.

El segon quart ha estat el millor, no només pel resultat (hem marcat els 4 gols) sinò per aconseguir un domini més clar del joc amb bones combinacions i anticipació defensiva.

En el tercer quart els nostres han començat una mica aturats, fet que ha donat peu a que el rival tingués alguna oportunitat. Fruit d’això ha arribat el seu gol. En aquest període han estat clau l’encert del nostre porter i dels defenses tallant els atacs dels contraris.

En l’últim quart hem recuperat el nivell d’intensitat i concentració, aconseguint controlar millor el joc. Hem tingut alguna oportunitat d’incrementar el marcador però ja no s’ha mogut.

En definitiva, un partit per seguir aprenent i gaudint del futbol. Felicitar un cop més a jugadors, tècnics i grada per formar aquest gran grup.

Dissabte propera jornada!