AT.SANT JUST 4-6 PREBENJAMÍ B

 

1a Part: Part molt igualada, sortim ficats en el partit, fent el nostre joc, ordenats i fent mal per bandes però amb pocs xuts de cara a porteria, però a la meitat de la primera part en una intensa pressió robem la pilota al defensa i Manuel sense pensar-ho, clavaria la pilota al fons de la red.

2a Part: Aquí començariem dormits, i el atletic ens empataria el partit, i inclus s’avançaria per uns minuts, però Max amb una gran volea llunyana fa el 2-2, i per acabar la part Biel amb una gran jugada ens col.locaria 3-2.

3a Part: Clarament la part més dominada, que la guanyariem 3-0, el primer gol seria una contra que Biel regalaria el gol a Julen i que amb tota la tranquilitat del món Julen la col.locaria a un costat de la porteria.
En el segon gol un penalti sobre Biel, que el llençaria Diego, i així estrenar-se com a golejador.
L’últim gol d’aquesta part seria un xut llunyà de Biel desprès d’un còrner que posaria un resultat de 6-2.

4a Part: Part més fluixeta, amb algunes rotacions que no van acabar de sortir bé, i on l’atletic faria 2 gols més per fer el 6-4.

Felicitar a tots els nois, un gran partit de tots cada un en el seu lloc i seguint a peu de pàgina les meves instruccions.
Destacar a Diego, que sent promesa i el seu primer any de futbol esta donant un gran rendiment, impecable en defensa i avui, deixant grans detalls de calitat.
Ara a seguir treballant, força St Just!!!💛💙💛