AT.SANT JUST 1-3 PREBENJAMÍ B

Tocava matí de dervi, on el st Just sortiría victoriós, però més enllà del resultat, voldria destacar l’emoció del partit.

1a Part: Començavem el partit amb la emoció de jugar un dervi, però amb una marxa menys de lo habitual, el equip tindría moltes oportunitats, però les coses no sortirien, el equip rival es mantenía constanment en el seu camp, sense deixar possivilitat de crear espais a camp contrari.
Aquesta part acabariem 0-0.

2a Part: Aquesta part sería pràcticament el mateix que a la primera, el rival tancat i nosaltres sense poder crear espais ni gaires oportunitats.

3a Part: A partit de aquí començaría la emoció del partit, pocs minuts abans de començar, Dídac amb una gran jugada individual marcaría el primer gol, però abans de acabar la part, el Atletic en una gran contra faría el empat.

4a Part: Últim quart, on els nervis eren el protagonista.
Els primers minuts seríen igualats entre els dos equips, però desprès d’una gran pressió de Pol, on robaría la pilota a banda i acabaría amb gol seu.
Minuts després en un còrner, una pilota morta, acabaría en gol de Manuel, que posaria el últim gol del dervi.

En general destacar a tots, però sobretot a Pol, més enllà del gol, per el treball demostrat partit rere partit complint sempre amb el que se li demana.
També destacar a Dídac per el gol que obría el marcador, i per el treball realitzat en atac.
Avui s’ha pogut apreciar la unió que hi ha en aquest Pre-Benjamí, tan en el A com en el B, un grup marevellós i que val la pena que segueixin jugant junts el màxim d’anys possibles.

Força Sant Just!!💛💙💛