ALMEDA 2-2 BENJAMÍ A

 

Avui el partit començava a una hora que ens deixava dormir una mica més a tots.
Des d’un bon començament es veu que el partit serà complicat i competit.
Als 5 minuts l’Almeda s’avança amb un gol a la contra. El Sant Just gairebé no arriba a la porteria contraria i qui genera més perill és l’equip local. Fins i tot tenen un penalti a favor que l’Alex atura de manera soberbia.

El segon quart comença de manera diferent, el Sant Just més actiu i pressionant molt millor. Arriben més a porteria contrària i en una jugada una mica confusa arriba l’empat. Merescut. Controlem el partit.

Tercer quart sense gols. Domini altern però amb el nostre equip jugant cada cop millor i més a prop de marcar el segon. L’equip rival gairebé no arriba a la nostre portería fins al final del quart.

L’últim quart comença com ha acabat el tercer i als pocs minuts marquem el segon gol en una molt bona jugada de l’equip. Seguim jugant bé, la defensa està impecable i aguanten els atacs rivals. El partit està controlat fins que a pocs minuts del final tenim el segon penal en contra. Aquest cop si que l’Almeda el marca i fa el 2 a 2 final.

Tot i el resultat final i la decepció de rebre un gol de penalti als minuts finals, crec que els nens han fet un dels millors partits de la temporada amb un rival complicadíssim.
El resultat ha sigut totalment just.
S’ha de felicitar a tot l’equip i tècnics per el joc de l’equip.
Felicitats Sant Just!