Aleví C campió de lliga!

Aquest dissabte l’equip Aleví “C” s’ha proclamat campió de lliga, després de guanyar al Sector Montserratina “C” per 10 gols a 0 en el Municipal Sant Just Desvern.

L’equip va complir sobradament l’objectiu que era guanyar per mantenir la primera posició de quedar campió i aconseguir l’ascens a segona divisió per la porta gran.

El partit va ser un monòleg més, dels molts que hi ha hagut durant tota la temporada, amb un domini absolut del joc i de la pilota en totes les fases del partit.

Cal destacar com a fet anecdòtic que a part dels deu gols es van comptabilitzar un total de 8 tirs al suport, el aleví c del Sant Just tanca així una brillant temporada en què a més d’haver aconseguit el campionat a assolit l’esgarrifosa xifra de 207 gols a part de ser l’equip menys golejat del grup.

Tenir en compte també la dificultat de l’assoliment perquè en les cinc últimes jornades ha hagut de guanyar en aquest moment primer calssificat, tercer, quart, cinquè i sisè amb resultats contundents.

Ressenyar també que l’equip mai va baixar la guardda tot i que fa 2 mesos l’equip estava a 6 punts fins llavors líder, el At. Sant Just.