ALEVÍ C 3-5 MARTORELL

 

Partit disputat diumenge 9 de maig a les 11h del matí.

El partit ha estat una mica trabat en general. Els nostres no han acabat de trobar el ritme i la diferència física s’ha notat al llarg de tot el partit ja que els i les jugadores del Martorell eren molt grans.

En el primer quart ens hem mantingut dins del partit gràcies a les intervencions del nostre porter, l’Àlex, que ha tret vàries mans que han evitat el primer gol visitant. Per la nostra part no hem creat massa perill.

El segon quart hem millorat una mica i ens hem aportat una mica més, de totes maneres arribem al descans amb el resultat 0-1.

Després del descans han arribat dos gols més dels visitants. Finalment hem pogut marcar i hem tingut dos o tres oportunitats seguides que d’haver entrat haguessin canviat el decurs del partit de ben segur, però no han estat gol.

Al l’últim quart ens han ficat dos gols molt seguits que semblava que tancaven el partit, però els nostres han seguit lluitant i treballant. Fruit d’això han arribat dos gols, però ja no hi ha hagut temps per més.

  • Ha estat un partit complicat en el que ens costat trobar el ritme però que ha de servir per seguir aprenent i millorant.