ALEVÍ C 2-8 LA PALMA CERVELLO

 

Primer quart molt intens el jugat en el Municpal de Sant Just en la jornada dominical, sortim al partit molt ben posicionats intentant moure la pilota tot i la pressió del rival, el contrincant es troba amb el primer gol en una contra en el minut 3, tot i el gol encaixat el nostre equip segueix competint el partit com si no hagués passat absolutament res. En el minut 7 encaixem el 0-2 i l’equip lluny afonar-se dona un passet endavant per intentar remontar el partit. En el minut 11 marquem el 1-2 amb un gran xut de Ton Guillén des de més enllà de la linea divisoria. En el segon quart encaixem 2 gols a pilota aturada, en errors de marca. A les acaballes del tercer quart La Palma de Cervelló marca el 1-5, però just abans del final Pau Vilà marca el 2-5 després de una pressió alta molt ben executada. El últim quart l’adversari marca de penal, aguantem bé el rival i el resultat fins que el cansanci torna a passar factura i en atacs seus que no som capaços de tornar enrera ens marquen 2 gols. En els últims minuts de partit em tingut el 3-8 després de un servei de banda.

Felicitar a Ton Guillen i Pau Vila pel gols aconseguits avui, a Diego Moralo per la seva actuació sota pal tot i els gols encaixats. Agraïr l’ajuda a Leo i Bruno Bermejo, a Max Cardona i a Pau Vila.

I enhorabona al equip per el treball realitzat, poc a poc anem millorant i de ben segur que acabarem veient com dona fruits.