AGRAÏMENT PRESENTACIÓ DELS EQUIPS 2017/2018

Des del C.F. SANT JUST ens dirigim a tots els components del nostre club, socis, jugadors, familiars i cos tècnic, per donar-vos les gràcies pel suport rebut el passat diumenge dia 26 en l’acte de presentació dels equips de la temporada 2017/2018.

Volem també agrair la presència del senyor alcalde i la regidora d’esports el Senyor Josep Perpinyà i la Senyora Carrasumada Serrano en representació de l’ajuntament de Sant Just Desvern.
Per al club és molt important aquest suport ja que som conscients que sense ell, seria pràcticament impossible mantenir el club, ja que aporten subvencions i les instal·lacions necessàries per a la pràctica d’aquest esport, creiem que és just reconèixer i agrair.

EL club vol agrair molt especialment a tots els components de l’equip amateur. Tots ells, en tenir coneixement de les dificultats per les que passava el club aquesta temporada, per mantenir l’equip amateur, han volgut donar suport al club amb la seva presència i fent-se càrrec dels costos econòmics que aquest equip suposa.
Aquests jugadors en la seva majoria són fills de Sant Just que van passar pel nostre club en algun moment i que porten al CF Sant Just en el seu cor, molts d’ells han renunciat a jugar en categories superiors per estar amb nosaltres i representar al nostre club amb la màxima il·lusió.
Malauradament de tots els jugadors que es van presentar a les proves (més de 45) només s’han pogut quedar 25, vagi per als que no van poder quedar-se el nostre agraïment per voler formar part de l’equip i per als que estan el desig que gaudeixin d’una gran temporada a l’històric centenari de l’entitat.

Per a aquesta temporada la junta s’ha proposat uns objectius d’orientació i modernització en la gestió del club, perquè pugui ser més eficient a nivell administratiu i esportiu.
Per a la reestructuració de la part esportiva i formativa de la nostra escola, estem treballant conjuntament amb el nostre coordinador Alberto Bayod i esperem veure resultats positius per a aquesta temporada.
Finalment, voldria recordar, com així va fer el senyor alcalde, la figura del nostre anterior president, el Senyor Salvador Munné. Ell va fer possible al costat de les juntes directives anteriors que el nostre club es convertís en centenari. A Salvador li devem l’escultura que sempre representarà al nostre club i que està exposada a l’entrada de les instal·lacions del camp.
Per Salvador nostre reconeixement i admiració, va ser un gran president i un bon amic.

Esperem que aquesta temporada us porti grans moments de futbol i moments inoblidables amb els vostres fills i amb la resta de pares i companys.

CAL RECORDAR QUE GUANYAR NO ÉS EL MÉS IMPORTANT DEL FUTBOL BASE. EL MÉS IMPORTANT ÉS FORMAR I CRÉIXER COM A PERSONA I FUTBOLISTA I GAUDIR DELS MOMENTS VISCUTS EN EL SI DE L’EQUIP I CLUB.
ALS PARES NOMÉS ELS DEMANEM QUE GAUDEIXIN DE VEURE BONES ALS SEUS FILLS.

Com a club aquest és el nostre gran objectiu per a aquesta temporada i esperem aconseguir-ho.

Gràcia a tots.
Una salutació.
La junta directiva
C. F. SANT JUST.