BENJAMÍ "A" vs UE CORNELLA "L" – 12/11/2022

2 - 0
Temps complet

Partit complicat a casa on l’equip no va saber detectar bé els espais i la circulació lenta va permetre al rival practicar un partit on es trobava més còmode.

En el primer quart totes les disputes eren al mig del camp i cap dels dos equips va generar perill en la porteria contrària.
En el segon quart ells van tenir un parell de xuts a porteria des de llarga distància i nosaltres vam poder enllaçar un parell de jugades clares que no vam poder transformar.
En el tercer quart l’equip va començar a veure espais en la defensa rival i en un parell de jugades els va aprofitar. Un gol de córner i l’altre d’un contraatac ben executat ca permetre a l’equip arribar al quart quart amb una avantatge de dos gols.
L’equip va aguantar bé la avantatge i inclús va tenir alguna ocasió molt clara en el quart quart per augmentar/-la que no va aprofitar.

Partit sòlid de l’equip on una vegada més es va mostrar organitzat en defensa. El rival ca proposar un partit dur i trencat i quan vam trobar els espais per banda vam poder obrir i fer nostre el partit.

Força Sant Just!! 💪🟦🟨